Puukeittiöt

Puukabinetista saat massiivipuiset keittiön ja kodin kalusteet moderniin tai perinteiseen makuun. Valmistamme keittiöt mittojen mukaan juuri haluamallasi tyylillä ja valitsemastasi puulajista aina suunnittelusta asennukseen!

Leipis

Puukabinetista saat keittiöösi myös liikuteltavat tai kiinteät saarekkeet ja erikoistasot sekä yksilöllisesti tehtyjä yksityiskohtia keittiöösi, kuten ns. apteekkarin kaapit, maustelaatikot, aterinkehikot, aamiaiskaapit yms.

Keittiöremontin apuna toimivat luotettavat ja tutut yhteistyökumppanit, joiden kautta saa sähkö- putki- ja remonttipalveluita.

Puukabinetin puukeittiöt ja -kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan verstaassamme Jyväskylässä. Valittavana on useita tyylejä - perinteisestä moderniin tai niiden sekoitus - sekä useita kotimaisia ja ulkomaisia puulajeja, kuten mänty, koivu, leppä, haapa sekä tammi, saarni, kirsikka ja pähkinä. Vain mielikuvitus on rajana!

Pintakäsittelyssä käytetään pääasiassa vain luonnonmukaisia M1-luokituksen saaneita maaleja, vahoja, öljyjä ja liimoja, jolloin aito puun tunnelma säilyy ja tuntuu käsin kosketettaessa ja sisäilmaan ei pääse juurikaan haitallisia aromaattisia hiilivety- eli VOC-päästöjä. Kalusteet ovat pitkäikäisiä ja materiaalit ekologisia, täysin kierrätettäviä. Puukabinetin ovivalikoimasta voi valita mieleisensä mallin ja puulajin sekä perinteiset tai modernit saranat ja vetimet.

Jos sinulla on mielessäsi keittiöidea, ota yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella! Sovitaan jokin aika ja suunnitellaan yhdessä yksilöllinen keittiö!

- Puuseppäsi Heikki

Retrokeittiöt

Retrokeittiöt

Trendikkäät 1950-luvun tyyliin tehdyt retrokeittiöt tehdään puusta perinteiseen tyyliin: rungot puuta esim. mäntyä, huulletut ovet ja laatikoiden etuosat koivuvaneria ja saranat pelkistetyn koristeelliset huulletun oven saranat.

Myös klassiset Virrvarr-tasot ja massiivipuiset tasot antavat ilmettä keittiöön.

1950-luvun tyylinen keittiö

1950-luvun tyylinen keittiö

Rungot valkoiseksi maalattua mäntyä, ovet mintunvihreäksi maalattua koivuvaneria. Tasot vahattua koivua. Ovissa lankavetimet.

Kerrostalon pieni, 1950-luvun tyylinen keittiö

Kerrostalon pieni, 1950-luvun tyylinen keittiö

Huulletut vaneriovet jotka on käsitelty valkoisella vahalla. Ovissa ja laatikoissa perinteiset puuvetimet.

Perinteinen hirsitalon puukeittiö

Perinteinen hirsitalon puukeittiö

Perinteinen hirsitalon puukeittiö valkoiseksi maalatusta männystä, ovet koivua ja tasot vahattua tammea. Antiikkivetimet ja -saranat.

Kolmella seinällä oleva keittiö

Kolmella seinällä oleva keittiö

Kuultovalkoiseksi vahattua mäntyä ja koivua. Tasot vahattua koivua.

Käsinveistetyn hirsitalon massiivikoivuinen keittiö

Käsinveistetyn hirsitalon massiivikoivuinen keittiö

Kaapit on käsitelty pähkinäpuun värisellä öljyvahalla.

 

Ota yhteyttä